Ръководителят на екипа на Европейския съюз в преговорите по Брекзит

...
Ръководителят на екипа на Европейския съюз в преговорите по Брекзит
Коментари Харесай

Ново предложение за Brexit - да е догодина

Ръководителят на екипа на Европейския съюз в договарянията по Брекзит Мишел Барние предложи преходния интервал по излизането на Англия от съюза да бъде продължен с една година, с цел да се деблокират договарянията.
Според източници на Агенция Франс Прес, удължаването на крайния период ще разреши да бъдат контрактувани бъдещите връзки сред Лондон и Европейски Съюз и да се реши въпроса за границата сред Ирландия и Северна Ирландия - съществена спънка в полемиките, съобщи БГНЕС.
В същото време излезе следващата анкета, съгласно която в случай че Англия през днешния ден организира още един референдум за участието на страната в Европейския съюз, евроскептиците може би няма да повторят триумфа си, съобщи ДПА, базирайки се на изследване, чиито резултати са оповестени през днешния ден.
Всеки втори британец, т.е. 51% в този момент биха дали своят вот да останат в Съюза, демонстрира изследването, извършено по поръчка на Европейския парламент.
Общо 34% от интервюираните са декларирали, че още веднъж биха избрали Брекзит, а 11 на 100 не са решили.
Англия гласоподава да напусне Европейски Съюз с болшинство от 52% на референдум през 2016 година
Преговорите сред Лондон и Европейски Съюз наподобява още веднъж са в задънена улица поради противоречивия въпрос с ирландската граница.
Времето изтича, като се има поради, че съглашението би трябвало да бъде утвърдено от двете страни преди Англия да напусне Европейски Съюз на 29 март идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР