Ръководителят на Еърбъс (Airbus) Том Ендерс предупреди в четвъртък, че

...
Ръководителят на Еърбъс (Airbus) Том Ендерс предупреди в четвъртък, че
Коментари Харесай

Еърбъс: Нашето бъдеще не зависи от Великобритания и Брекзит

Ръководителят на " Еърбъс " (Airbus) Том Ендерс предизвести в четвъртък, че неналичието на Брекзит договорка може да накара европейския самолетостроителен колос да вземе " доста нездравословни решения " по отношение на своите интервенции в Обединеното кралство, където работят към 14 000 души, оповестява Франс прес, представена от БНР.

" Ако няма Брекзит договорка, ние в Airbus ще би трябвало да вземем евентуално " доста нездравословни решения " за Обединеното кралство ", предизвести Ендерс във видеоклип, оповестен на уеб страницата на компанията, добавяйки, че е " срам ", че към момента няма повече изясненост две години след референдума във Англия през 2016 година на който британците гласоподаваха за овакантяване на Европейския съюз.

" Не се заблуждавайте ", уточни в това видеообръщение основният изпълнителен шеф на компанията. " Има доста страни, които биха желали да сторят самолетните крила на Airbus ".

Ендерс изиска от обществеността да не слуша " лудостта на почитателите на Брекзит ", които настояват, че " защото имаме големи заводи, няма да ни реалокират и постоянно ще си останем тук ". Шефът на Airbus обаче предизвести, че " тези брекзитъри бъркат ".

" Разбира се, че не е допустимо неотложно да вземем и да преместим огромните английски заводи в други елементи на света ", означи той, само че добави, че авиацията е " дълготраен бизнес " и Airbus " може да бъде заставен да пренасочи бъдещите си вложения при положение на Брекзит без договорка ".

" Еърбъс " ще оцелее и ще процъфтява без значение от резултата. Въпросът обаче е: Англия желае ли да бъде част от този предстоящ триумф? ", уточни Том Ендерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР