Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в ЕП Петър Витанов

...
Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в ЕП Петър Витанов
Коментари Харесай

Петър Витанов запозна колегите си в Брюксел с нередностите на местния вот в България


Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал Петър Витанов срещна Групата на социалистите и демократите с нередностите на провелите се локални избори в България. Той показа и персоналните си усещания, защото взе присъединяване в акциите в няколко района. Според него, изискванията, в които са се провели тези локални избори, са свързани с невиждан напън, пазаруване на гласове и измами при отчитане на резултатите.

Той напомни и понижената на един лев държавна дотация за политическите партии, което в допълнение е затруднило българската левица. Въпреки това, по думите му Българска социалистическа партия е спечелила изборите в 59 общини, 4 регионални града, а също по този начин е нараснала броя на своите общински съветници и поддръжката си по отношение на 2015 година

„ След няколко извънредно сложни години в локалната власт, Българска социалистическа партия направи крачка в вярната посока към връщането на доверието на ляво мислещите и прогресивни хора в страната “, приключи Витанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР