Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров не би посъветвал Илон Мъск

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров не би посъветвал Илон Мъск
Коментари Харесай

Кадиров отговори на Мъск: Покани го да се напомпа в Чечня преди да се конкурира с Путин

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров " не би посъветвал " Илон Мъск да " се конкурира " с Владимир Путин. Кадиров предложи предприемачът да отиде в Чечня и „ да помпа “.

Припомняме, че американският предприемач Илон Мъск („ Tesla “, „ SpaceX “) провокира съветския президент на двубой.

„ С актуалното приканвам Владимир Путин да се бори. Залогът е Украйна “, написа предприемачът.

„ Илън Мъск, не бих те посъветвал да се състезаваш с Путин. Тегловите категории са прекомерно разнообразни. И даже не става дума за бойни изкуства или, да вземем за пример, джудо. Как си го представяш? Вие сте в аления ъгъл на кръга - предприемач и туитър блогър. Путин е в синьо - международен политик, пълководец, гръмотевична стихия на Запада и Съединени американски щати. Владимир Владимирович ще наподобява нелоялен, когато бие по-слаб противник ", написа Кадиров в своя Telegram канал.

Кадиров поучава Мъск да се „ напомпа по този начин, че от нежна Илона да се трансформира в жесток Илон “.

„ Предлагам да преминете образование в няколко центъра в Чеченската република. Руският университет на специфичните сили. Тук ще преминете огнева подготовка. И ще бъдете обучавани от международните първенци измежду екипите на специфичните елементи, които през 2015 година победиха американския спецназ. сили едновременно Боен клуб Ахмат. Ето ви, ще ви научат по какъв начин да поемете удар, тъй като това качество ще е належащо във всяка борба и под управлението на Абузаид Висмурадов бързо ще се изтеглите освен физически, само че и също и морално, ще спечелите стоманени нерви и ще научите по какъв начин да управлявате сметки в обществените мрежи “, написа Кадиров.

След такава подготовка Мъск, отбелязва Кадиров, ще се върне от Чечения „ напълно друг човек “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР