Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че някои медии,

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че някои медии,
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров проплака: Речта ми беше изкривена и изопачена

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че някои медии, "в търсене на евтина сензация ", са извадили думите му за Мианмар от подтекста и са ги тълкували по собствен метод.

"В интернет имаше задоволително отзиви за моите думи, че съм подготвен да оспоря позицията на управлението на страната във връзка с произвола, осъществен над мюсюлманите в Мианмар, в случай че тя не съответствува с моята “, написа Кадиров.

“Речта ми беше изкривена и изопачена. И аз мисля, че е целеустремено. След това под тази неистина някои публицисти започнаха да построяват поредна доктрина за интрига. Много медии се пробват да създадат рейтинг от лъжите за мен и Чеченската република и аз към момента съм учуден от неналичието на професионализъм ", написа още Кадиров.

Той акцентира, че в света няма страна, която да се интересува повече от отбраната на правата и ползите на хората, без значение от религията, националността, поданството и мястото им на престояване, в сравнение с Русия.



"Нашият президент, висшият главнокомандващ Владимир Путин, поставя големи старания да помогне на потиснатите хора в разнообразни елементи на света ", прибавя уверено чеченският водач.

По-рано в редица изявления беше обявено, че Кадиров е бил подготвен да се опълчи на позицията на Москва, в случай че управлението на страната поддържа управляващите на Мианмар в борбата им с мюсюлманското население в щата Ракхайн.

Миналата седмица при конфликти на бунтовници рохинги с силите за сигурност починаха близо 400 души. Десетки хиляди напуснаха Мианмар и избягаха в Бангладеш, страхувайки се от репресиите на военните и полицията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР