Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров смята, че атаката с

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров смята, че атаката с
Коментари Харесай

Кадиров: Атаката с дрон срещу Кремъл не променя хода на войната

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров счита, че офанзивата с дрон против Кремъл не би трябвало да трансформира сюжета на планувания ход на войната в Украйна. Това мнение той изрази в канала Telegram.

Кадиров означи, че една от дилемите на модерна Русия и нейните съдружници е възобновяване на международните правосъдни институции. Според него те още веднъж би трябвало да станат безпристрастни и самостоятелни.

Той изрази убеденост, че това безусловно ще се случи и тогава ще свърши " еднополярността и марионетката на цели страни " , по отношение на което ще има пълноценно искане от всеки участник, причинител и уредник на нападението.

" Затова една провокация през днешния ден не би трябвало и няма да промени сюжета на планувания ход на специфична военна интервенция. Да, това е офанзива против президента, а затова и против страната и вследствие на това - против целия народ на Руската федерация. Но това не би трябвало да визира нашите планувани проекти и ползи. Разбира се, ще има отмъщение ", написа Кадиров.
 Пригожин за Медведев и Володин: Клоуни, заплашващи с нуклеарно оръжие за детски дрон
Пригожин за Медведев и Володин: Клоуни, заплашващи с нуклеарно оръжие за детски дрон

Но Русия би трябвало да стане водеща мощ в създаването на дронове

Той добави, че ще бъде " хирургически и ювелирно прецизен ".

Повтарящите се подмятания на Русия за потреблението на нуклеарни оръжия след " удар с дрон " против Кремъл карат Москва " да наподобява като смешник ", съгласно шефа на " Вагнер "   Евгений Пригожин.

В сряда пресслужбата на Кремъл съобщи в изказване, че държавното управление на Украйна е " пробвало да нанесе удар с дрон " и " ликвидиране " против съветския президент Владимир Путин.

Два безпилотни летателни апарата (БПЛА) се " разрушиха " на територията на Кремъл, само че не са предизвикали вреди или са довели до жертви, оповестиха от Кремъл. " Русия си резервира правото да предприеме контрамерки, където и когато сметне за належащо ", добави Кремъл.

Киев незабавно отхвърли всякакво присъединяване . " Ние не нападаме Путин или Москва, ние се бием на наша територия ", отговори украинският президент Володимир Зеленски.
 Борел прикани Русия да не ескалира спора поради хипотетичен дрон
Борел прикани Русия да не ескалира спора поради хипотетичен дрон

Украйна води война извънредно на своя територия

Базираният в Съединени американски щати Институт за проучване на войната обаче съобщи в сряда, че " няколко знака допускат, че ударът е вътрешно извършен и целеустремено проведен " от съветските управляващи .

Вероятно това е " опит да се придвижи войната вкъщи, на съветската вътрешна публика ", добави мозъчният концерн.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР