Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви предстоящото изпращане на

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви предстоящото изпращане на
Коментари Харесай

Кадиров праща трима синове тийнейджъри на фронта

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разгласи идното изпращане на трима свои синове на фронта в Украйна , предава ТАСС.

" Внуците на първия президент на Чеченската република, Героя на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров - Ахмат, Елѝ и Адам са надлежно на 16, 15 и 14 години, само че военното им образование е почнало от дълго време, съвсем от ранна възраст. Не е задоволително единствено да можеш да стреляш. Ахмат, Ели и Адам са подготвени да употребяват уменията си в зоната на Специалната военна интервенция (така в Русия назовават войната в Украйна-бел.ред.) и не се майтапя. Време е да се покажат в действителна борба и аз единствено поздравявам това тяхно предпочитание. Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат на най-трудните сектори от линията на прикосновение " - написа Кадиров в своя канал в " Телеграм ".

Ръководителят на Чечения акцентира, че във военната база " Регионално управление сигурност "  тримата му синове се образоват по какъв начин да боравят с разнообразни оръжия, по какъв начин да ги употребяват на всяко разстояние и получават и нужната теоретична подготовка. " Винаги съм вярвал, че главната цел на всеки татко е да внуши на синовете си боязън от Бога и да ги научи по какъв начин да пазят фамилията, народа, отечеството. Ако желаете мир, гответе се за война ", добави той, отбелязвайки че тийнейджърската възраст не би трябвало да пречи на образованието на бранителите на Родината.
 Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност
Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност

Регионът бил преизпълнил своята мобилизационна квота

45-годишният Кадиров ръководи южната съветска република от 2007 година насам - на фона на разгара на чеченското придвижване за самостоятелност, за което се счита, че точно Кадиров го е заглушил. Той е подложен на критика за твърдото ръководство на неговия режим и нарушаванията на човешките права.

Припомняме, че, че Москва би трябвало да обмисли потреблението на нуклеарно оръжие с ниска мощ в Украйна след следващото огромно проваляне на бойното поле . .

В известие в " Телеграм " след в Източна Украйна, Кадиров написа: " По мое персонално мнение би трябвало да се подхващат по-драстични ограничения - чак до оповестяването на военно състояние в граничните региони и потреблението на нуклеарни оръжия ".
 Кремъл поучава Кадиров да владее страстите си и да не приказва за нуклеарни оръжия
Кремъл поучава Кадиров да владее страстите си и да не приказва за нуклеарни оръжия

Москва поддържа " уравновесения метод " към въпроса

Припомняме, че на 3 септември Рамзан Кадиров със загатна,че възнамерява да си вземе дълга отмора или даже да се отдръпна, само че по-късно представителят на Кремъл Дмитрий Песков омаловажи думите му и сподели, че към този момент чеченскитя водач е на поста си.

На 30 март с което направи публична ролята му в командването на военните дейности в Украйна.

На 27 юли за приноса му в социално-икономическото развиване на Чечения. Орденът " Александър Невски " е едно от най-високите съветски оценки.

Самият Кадиров се изказваше постоянно и съобщаваше вести от фронта в Украйна, като обявяваше завладяването на основни градове и обекти като рухването на Мариупол, и, както и. Чеченските формирования играят значима роля във военните дейности в Украйна.
 Кадиров въпреки всичко прави скрита готовност в Чечения
Кадиров въпреки всичко прави скрита готовност в Чечения

Търси доброволци за войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР