Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров коментира в Телеграм-канала си

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров коментира в Телеграм-канала си
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров след масираните ракетни удари в Украйна: Сега съм на 100% доволен

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разяснява в Телеграм-канала си масираните ракетни удари по основни обекти на енергетиката, военното командване и информационните системи на Украйна.

" Зеленски се жалва за ударите по Киев и други градове. А какво си мислеше, че ти можеш да правиш всичко, а другите - не? ", написа Кадиров.

" Осем години да бомбардираш мирните жители и да унищожаваш инфраструктурата на градовете на Донбас, да стреляш със снаряди по нуклеарна станция, да взривяваш мостове, да обстрелваш значими обекти - може, а когато долетят до твоята глава, внезапно - не може? ", разяснява чеченският водач.

" Предупреждавахме те, Зеленски, че Русия даже не е почнала същински (да работи, бел. ред.), тъй че престани да се жалиш, а по-добре, преди да е станало късно, бягай стремително на Запад ", поучава Кадиров украинския президент.

" Ето в този момент аз съм на всичките 100% удовлетворен от провеждането на специфичната военна интервенция ", обобщава Рамзан Кадиров в своя Телеграм канал.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР