Ръководителят на бизнес операциите на крипто борсата Coinbase Конър Гроган

...
Ръководителят на бизнес операциите на крипто борсата Coinbase Конър Гроган
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира вероятността някои събития в крипто индустрията, политиката, технологиите и други сфери да се случат

Ръководителят на бизнес интервенциите на крипто борсата Coinbase Конър Гроган твърди, че е разкрил метод да накара инструмента с изкуствен интелект ChatGPT да пресмята каква е вероятността странни привидно събития в крипто промишлеността, политиката, технологиите и други сфери да се случат.

Директорът е разпален консуматор на чатбота. На 30 април той показа в Twitter екранна фотография на резултатите, показвайки, че съгласно ChatGPT има 15% късмет цената на биткойн да падне с над 99,99% до 2035 година Междувременно технологията дефинира 20% късмет етерът да изгуби цената си и да се приближи до съвсем нулеви ценови равнища до същата година. ChatGPT е по-умерено надъхан по отношение на дълготрайния триумф на Litecoin и Dogecoin, приписвайки им вероятности за безспорен срив до 2035 година от надлежно 35% и 45%. Конър Гроган заключва, че чатботът „ като цяло е огромен почитател “ на биткойн, само че остава „ по-скептичен “, когато става дума за алткойни.

Преди да предвижда бъдещето на криптовалутите, Гроган е изискал от ChatGPT да дефинира какви са възможностите някои събития в международната политика да се случат. Според изкуствения разсъдък съществува 65% възможност съветският президент Владимир Путин да почине преди 2030 година и 30% възможност това да се случи с някогашния държавен глава на Съединени американски щати Барак Обама. Шансовете на различен от предходните жители на Белия дом, Доналд Тръмп, да остане в историята като един от най-великите президенти на 21-ви век са 21%, а на Обама – 61%.

Други от въпросите на Гроган са свързани със съществуването на извънземни, религията, обществената система и въздействието на ИИ върху човечеството. Според ChatGPT вероятността извънземни да са посетили Земята и това да е било скрито от държавното управление на Съединени американски щати е 10%. Чатботът твърди, че има 50% късмет най-малко 100 000 души да изгубят живота си до 2100 година, вследствие на погрешно потребление на изкуствения разсъдък. ChatGPT е податлив да дефинира Майкъл Джордан като най-великия баскетболист в историята на NBA и прави оценка правдоподобността на тайната доктрина, че птиците не са същински с 1%.

Изпълнителният шеф показа също и скрипт на подканите и основните думи, които е подал на ChatGPT за създаване на таблиците с прогнозите. Гроган поддържа точността на резултатите, като декларира, че е тествал едни и същи „ промптове “ над 100 пъти и че в множеството от тях чатботът на OpenAI е бил релативно пореден в отговорите си със общоприетоо отклоняване от по-малко от 10%.

Това не е първият път, когато Конър Гроган опитва с търсенето на решения на проблеми в крипто промишлеността, употребявайки ChatGPT. На 15 март той сподели, че версията GPT-4 може да забележи уязвимости в сигурността в интелигентните контракти на Ethereum и да даде скица за компрометирането им. Проучванията, извършени от OpenAI демонстрират, че техният чатбот може да издържи тестванията в гимназията и изпитите по право с над 90% успеваемост в отговорите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР