Ръководителят на американската лизингова компания Air Lease Corporation Стивън Удвар-Хази

...
Ръководителят на американската лизингова компания Air Lease Corporation Стивън Удвар-Хази
Коментари Харесай

Бизнесът: Махнете думата MAX от Боинг 737!

Ръководителят на американската лизингова компания Air Lease Corporation Стивън Удвар-Хази моли към управлението на корпорацията „ Боинг “ да преименува самолета модел 737 MAX, изключвайки думата MAX от неговото означение. Причината е неуспехът, настъпил след две произшествия с модела - в Етиопия и Индонезия.

Според организация „ Блумбърг “ Air Lease Corporation, която е сключила контракт за доставка на към 200 самолета от вида 737 MAX, е един от най-големите клиенти на авиационния колос.

" Помолихме Boeing да се отърве от думата MAX ", цитира организацията думите на милиардера. " Вярвам, че думата MAX би трябвало да бъде включена в историческите книги като прословуто име на аероплан. "

Ръководителят на Air Lease Corporation, показва „ Блумбърг “, предложи да се употребява единствено номерът на модела с добавяне на една или две числа, като да вземем за пример 737-8 или 737-10. Така ще може да се загатва моделът на скандалния аероплан, като се преодолее внимателното отношение на обществеността към въздушните пътувания.

От своя страна корпорацията „ Боинг “ съобщи, че те почитат концепциите и предложенията, идващи от клиенти и заинтригувани страни, обаче „ сега не възнамеряват да трансформират името 737 MAX “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР