Ръководителят на агенцията за конкурентно разузнаване Молфар Артем Старосек каза,

...
Ръководителят на агенцията за конкурентно разузнаване Молфар Артем Старосек каза,
Коментари Харесай

Грозното лице на руските войници, замесени в зверствата в Буча /снимки/

Ръководителят на организацията за конкурентно разузнаване Молфар Артем Старосек сподели, че са разпознати съвсем 500 от 1060 съветски бойци, които взели участие в клането в Буча.

Олег Боженко

.

29-годишният редови войник идва от Хабаровск. Съдейки по страницата му в съветската обществена мрежа Odnoklassniki, той е почитател на цитатите на Йосиф Сталин, да вземем за пример:

„ Имаме потребност от хора. Абортът поставя завършек на живота и по тази причина няма място в нашата страна “.

Освен това той поздравява в обществената мрежа за Октомврийската гражданска война и се хвали с пътешестване до Китай. Неговият Instagram съумя да разкрие самоличността на татко му, майка му, двамата му братя и една сестра.

Якоб Карбусов

.

27-годишен редови войник от Хабаровск, който служи в съветската войска на контракт. В същото време през април 2018 година той разгласява видео в обществените мрежи, което явно е снимано в Донбас, където създателят снима следствията от борбата и по какъв начин съветски бойци ограбват труповете на украински бойци.

Зоригто Жигжитов

.

36-годишен редови войник от Република Бурятия. По предварителна информация той е женен и има щерка. В същото време обича да разпуска с алкохол и да се снима във военна униформа. Освен това в една от обществените мрежи той разгласява откъс, призоваващ към домашно принуждение:

„ Не ми крещи, другояче ще ти стане неприятно! - Какво? - Счупена челюст и разтърсване “.

Андрей Павлов

.

41-годишен младши сержант. Брат му работи в полицията в Уст-Калманка в Алтайския край. Самият Павлов има наследник и сестри.

Игор Тимошевски

.

29-годишният редови войник идва от Иркутска област и е женен. Опитва се да работи като брачен фотограф.

Пълен лист на и фотоси на разпознатите съветски военни, забъркани в зверствата в Буча, можете да видите.

Какво се знае за клането в Буча?

Сутринта на 24 февруари Русия стартира пълномащабна война против Украйна. Първо врагът бомбардира военни обекти, а по-късно нападна цивилното население, по-специално региона на Киев. Някои от селищата са краткотрайно заети от съветски войски, в това число и Буча.

В началото на април стана известно, че Буча е освободена от врага. В града бяха открити всеобщи гробове, в които е имало стотици локални поданици. В същото време по телата на починалите бяха открити следи от насилствена гибел. Освен това по улиците на Буча лежаха труповете на екзекутирани поданици, в това число дами.

По-късно кметът на Буча Анатолий Федорук сподели, че 403 локални поданици са били убити от руснаците. Нашествениците изнасилват деца и възрастни, тъй че военните към момента намират телата на измъчени хора. Група дами и девойки бяха държани в мазето на къщата 25 дни. Девет от тях към този момент са бременни.

Извращенията обаче не стопират дотук. Руският президент Владимир Путин награди „ героизма и смелостта “ на 64-та обособена мотострелкова бригада на Сухопътните войски на Русия, която провежда кървавото кръвопролитие в Буча в Киевска област. Той даде на тази бригада от изнасилвачи, мародери и убийци името „ Гвардейци “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР