Ръководителят и основател на Фейсбук (Facebook) Марк Зукърбърг заяви, че

...
Ръководителят и основател на Фейсбук (Facebook) Марк Зукърбърг заяви, че
Коментари Харесай

Половината служители на Фейсбук ще работят дистанционно до десет години

Ръководителят и създател на Facebook (Facebook) Марк Зукърбърг съобщи, че чака пандемията от ковид да остави трайни следи в работната процедура и предвижда, че към половината от чиновниците в компанията ще работят отдалечено след 10 години, съобщи ДПА.

В изявление за софтуерния новинарски уебсайт " Върдж " (The Verge) той показва, че тази цифра от 50 на 100 е негова оценка, а не публично известие.

Според допитване измежду чиновниците на Facebook, всеки пети показва твърда поддръжка за непрекъснатата работа от вкъщи, а други 20 на 100 демонстрират " прочут интерес ". В същото време 40 на 100 означават, че това няма да бъде практично заради естеството на работата им.

Зукърбърг чака в бъдеще повече чиновници да бъдат назначавани, с цел да работят от у дома през цялото време на договорите им.

Други огромни софтуерни компании, измежду които Туитър (Twitter), оповестиха по-рано, че чиновниците им ще продължат да работят отдалечено и след смекчаването на въведените поради пандемията ограничения за обществена отдалеченост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР