Ръководителите на националното здравеопазване посочват, че не може да бъде

...
Ръководителите на националното здравеопазване посочват, че не може да бъде
Коментари Харесай

Протестират шофьорите на линейки и парамедиците в Англия и Уелс

Ръководителите на националното опазване на здравето показват, че не може да бъде обезпечена сигурността на пациентите през днешния ден по време на стачката на водачите на коли за спешна помощ и парамедиците. 

 

Министрите приканиха хората да заобикалят каквато и да е изключителна интензивност, която може да докара до пострадвания. Синдикатите оповестиха, че ще продължава да се откликва на позвъняванията за животозастрашаващи случаи, само че е допустимо да няма реакция на други незабавни позвънявания, като да вземем за пример за раждане в късен стадий или рухване в дома. Стачкуващи също са подготвени да се притекат на помощ за най-тежките случаи,както и да приключват стачката,ако е належащо, с цел да се минимализира възможна вредата за пациентите.

 

От синдикатите дефинираха държанието на здравния министър Стив Баркли като обидно, защото протестиращите всеки ден слагат сигурността на пациентите преди всичко.От организацията показаха, че държавното управление не се грижи задоволително за опазването на здравето, както и че отхвърля да договаря за възстановяване на заплащането на медицинския личен състав.

 

Около 750 военни са извикани да заместват водачите на коли за спешна помощ и парамедиците, само че тяхната роля ще бъде лимитирана, тъй като не са задоволително квалифицирани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР