Ръководителите на Депортиво Алавес искат възнагражденията на играчите да бъдат

...
Ръководителите на Депортиво Алавес искат възнагражденията на играчите да бъдат
Коментари Харесай

Футболистите на Алавес не искат да намалят заплатите си

Ръководителите на Депортиво Алавес желаят възнагражденията на играчите да бъдат понижени с 28%, като не дават гаранция, че заплатите ще бъдат възобновени на предходните равнища, в случай че шампионатът бъде възобновен.
 Барселона дава голяма заплата на Лаутаро Мартинес
Барселона дава голяма заплата на Лаутаро Мартинес

Каталунците желаят непременно аржентинския голмайстор на Интер

" Капитаните са тези, които приказват с шефовете на клуба. В момента се разискват суми, които ние не може да приемем. Знаем, че клубът живее от приходите от телевизия. Аз мисля, че клубът няма да загуби толкоз доста финансово ", показа Едгар Мендес, който подписа с баския клуб на 31 януари, преминавайки от мексиканския Крус Асул.

" Имаме сред 7 и 9 дни, в които би трябвало да се разберем и да реализираме съглашение. Това е задачата. Те желаят да ни лишават 28% от годишната заплата и това е малко висока сума за нас. Ако лигата бъде обновена, те ни ни дават опция да предоговорим още веднъж изискванията. "

" Мисля, че ще реализираме съглашение, тъй като другояче клубът ще бъде подложен в доста неприятно състояние. Може да се стигне до там 25 футболисти да съдят клуба ", добави Едгар Мендес.
 Снимка 474419
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР