Ръководители на две ключови за Kaufland България звена бяха отличени

...
Ръководители на две ключови за Kaufland България звена бяха отличени
Коментари Харесай

Kaufland България с две отличия на наградите Business Lady

Ръководители на две основни за Kaufland България звена бяха отличени в тазгодишното издание на влиятелните награди Business Lady Awards, проведени от списание и клуб Business Lady. Петя Владимирова, шеф на дирекция „ Централни отдели “, завоюва премията в категория „ Успешен мениджмънт “, а Милена Караилиева, HR шеф на Kaufland България, получи премията в категория „ Човешки запаси “. Наградите Business Lady 2020 се връчват за максимален принос на деловите дами и целят да се даде публичност на сполучливи управнически модели, ефикасни бизнес практики и развиване на човешкия капитал. Официалната гала се състоя на 1 юли, 2020 година в София.

„ Това отличие е самопризнание за неуморния труд на целия екип, който управлявам и без който триумфите на Kaufland България като водеща компания в своя бранш нямаше да бъдат вероятни “, споделя Петя Владимирова. Тя има над 13 години професионален опит, 12 от които като част от екипа на Kaufland България. Ръководената от нея дирекция обезпечава цялостния витален цикъл на недвижимостите на Kaufland – от основаването на дълготрайна и устойчива тактика за осъществяване на обекти на територията на страната, до нейното сполучливо имплементиране. Kaufland България постоянно е осъзнавала своята значима роля за обществото и околната среда и в този подтекст за Петя Владимирова и екипа й е значимо да се концентрират върху построяването на устойчиви във времето обекти, оборудвани с най-новите енергоспестяващи технологии. Инвестицията на Kaufland България в модернизации и енергийно ефикасни технологии единствено за интервала 2017 – 2020 година надвишава 16 млн. лева

“Kaufland България е компания, която постоянно е прилагала положителни работодателски практики и е създавала условия за развиване на своя екип. Това огромно самопризнание е резултат точно от устрема на Kaufland да обезпечава благоприятни условия на своите фрагменти. Благодаря на екипа си за целенасочената работа и всички старания. Гордея се, че способстваме за това Kaufland да бъде едно от най-атрактивните места за работа в България “, разяснява Милена Караилиева. В ролята си на шеф „ Човешки запаси “ Милена дава отговор за стратегическото ръководство и развиването на човешкия капитал на компанията и одобряването на нейната работодателска марка. Във фокуса на Kaufland като шеф стои грижата за чиновниците. Kaufland обезпечава на своя екип несъмнено работно място, конкурентно заплащане, редица обществени придобивки, образования и благоприятни условия за развиване. През 2020 година Kaufland за втора поредна година бе сертифицирана като Топ Работодател от влиятелния интернационален самостоятелен конкурс Top Employers Institute. Компанията непрестанно влага в планове, с които да усъвършенства изискванията за работа на екипа и всеки ден да потвърждава на своите чиновници, че могат да разчитат на компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР