Ръководител на ExxonMobil, който ръководи бизнес звено, което участва в

...
Ръководител на ExxonMobil, който ръководи бизнес звено, което участва в
Коментари Харесай

Изпълнителен директор на Exxon Mobil арестуван по обвинение в сексуално насилие

Ръководител на ExxonMobil, който управлява бизнес звено, което взе участие в евентуално мегасливане на стойност 60 милиарда $ с Pioneer Natural Resources, беше задържан в края на предходната седмица в Тексас за хипотетично осъществяване на полово принуждение.

Дейвид Скот, старши вицепрезидент на ExxonMobil Upstream, беше задържан в 9:24 сутринта CT в четвъртък в хотел La Quinta Inn & Suites в Магнолия, Тексас, по обвиняване в полово принуждение, съгласно архивите на пандиза в окръг Монтгомъри, Тексас. 49-годишният Скот е арестуван против гаранция от 30 000 $, съгласно офиса на шерифа на окръг Монтгомъри.

Заместниците на шерифа, изпратени в La Quinta Inn предишния четвъртък, разговаряха с жена, която сподели, че е била полово нападната от мъж в една от хотелските стаи, съгласно изказване на офиса на шерифа, предоставено в понеделник на CNN. Депутатите интервюираха 49-годишния Скот и след това го арестуваха за полово принуждение, закононарушение от втора степен, което може да докара до присъда от две до 20 години затвор и санкция до 10 000 $.

Централата на ExxonMobil (XOM) се намира на към 27 благи югозападно от хотела.

„ Всички чиновници, чиновници и шефове на ExxonMobil са виновни за спазването на най-високите стандарти за честност и кодекс на държание в поддръжка на бизнеса на компанията и по различен метод “, сподели представител на Exxon в изказване, изпратено по имейл до CNN. „ Запознати сме с обвиняванията и не можем да разясняваме персонален въпрос; все пак можем да кажем, че това лице няма да продължи да извършва отговорностите си, до момента в който следствието продължава.

Exxon води полемики за закупуването на американския шистов колос и противник Pioneer Natural Resources в договорка, която се прави оценка на близо 60 милиарда $, съгласно Wall Street Journal. Exxon отхвърли да разяснява пред CNN евентуалната договорка, заявявайки, че не издава изказвания по отношение на „ пазарни клюки “.

Не беше известно какво е присъединяване на Скот в тези докладвани договаряния.

Тази история се развива и ще бъде обновена.

Ашли Килоу, Кейт Трафеканте и Крис Бойет от CNN способстваха за този доклад

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР