Ракия от фурми на фестивал в СофияРакия от фурми има

...
Ракия от фурми на фестивал в СофияРакия от фурми има
Коментари Харесай

Ракия от фурми на фестивал в София

Ракия от фурми на фестивал в София
Ракия от фурми има на Balkan Rakia & Spirits Fest, който се организира за шеста поредна година в столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ракията се създава в България, фурмите са импорт. „ Това е първата българска ракия от фурми. Тя съчетава в себе си по едно и също време културата на това, че обичаме да пием ракия, българските обичаи в дестилацията и нововъведението на това, че е съчетана с фурми. Произвежда се по класическа технология, в котел, има много тънък и мек усет и мирис, и много се харесва ”, показа напитката Силвия и добави, че ракия от фурми на пазара има от към месец. Напитката е мощна, само че и фина, доста е нежна.

Balkan Rakia & Spirits Fest се организира през днешния ден и в неделя в НДК. Организаторите споделят, че на фестивала феновете на спиртните питиета ще могат да опитат от специфичната селекция ракии, крафт джин и водка от целия Балкански полуостров и света.

В богатото меню от особено селектирани ракии участват както дебютни ракии за годината, по този начин и към този момент познати усети от родния и задграничен пазар. В тазгодишното издание на фестивала ценителите на спиртните питиета могат да опитат и от специфичната селекция от премиум крафт джин и водка, както и специфични коктейли, приготвени от едни от най-хубавите бармани в София. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР