Ракетите на противниците на САЩ като Северна Корея и Иран

...
Ракетите на противниците на САЩ като Северна Корея и Иран
Коментари Харесай

САЩ все още считат Северна Корея за първостепенна заплаха

Ракетите на съперниците на Съединени американски щати като Северна Корея и Иран не престават да играят значима роля в американската отбранителна тактика, съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан по време на представянето на прегледа на противоракетната защита за 2019 година, съобщи БГНЕС.
" Докато ние сътворяваме нов път към мира на Корейския полуостров, ракетите на Северна Корея и Иран остават съществено терзание, " съобщи Шанахан.
Според заместник-министъра на защитата Джон Руд, когато Северна Корея създава нови и по-модерни ракетни системи, отговорът на Съединени американски щати би трябвало да бъде мощен и ефикасен. " Северна Корея има способността за изстрелване на ракети с огромен радиус на деяние, които са в положение да доближат Съединени американски щати ", сподели Руд. " Нашите сили за противоракетна защита ще бъдат задоволителни, с цел да се противопоставим на севернокорейската опасност ", добави той.
Администрацията на Тръмп показа прегледа на противоракетната защита за 2019 година - нова тактика, предопределена да укрепи качествата на Съединени американски щати в региона на противоракетната защита, като в това време лобира за незабавни вложения в нови технологии.
Междувременно специфичният делегат по външнополитическите въпроси на Ким Чен Ун - Ким Чен Йол, дойде във Вашингтон. Той е донесъл второ писмо до американския президент от Доналд Тръмп. Очаква се той да се срещне с държавния секретар Майк Помпео още през днешния ден.
На фона на визитата не престават да порастват спекулациите, че бъдеща среща на върха сред Тръмп и Ким Чен Ун ще се организира във Виетнам. През февруари Ким Чен Ун ще направи публично държавно посещаване в тази страна, оповестяват информационни организации, като цитират свои неназовани източници. Друг почитан севернокорейски политик – заместник-външния министър Чо Сон-Ху, е отпътувал за Швеция, където ще се срещне със специфичния делегат на Вашингтон за Пхенян Стивън Бигън, настояват южнокорейски медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР