Ракетен удар се е взривил на 200 метра от българската

...
Ракетен удар се е взривил на 200 метра от българската
Коментари Харесай

Ракета се взривява на 200 м от Станислав Балабанов в Киев, докато у нас се ражда първото му дете

Ракетен удар се е взривил на 200 метра от българската делегация отпред с премиера Кирил Петков, която посети Украйна. Това описа депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в ефира на "Тази събота и неделя " по bTV.
"Точно преди да стартира нашата интервенция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо сериозно. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за паники от ракетни удари и към 6 часа следобяд през вчерашния ден поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша. Всички изчакахме за миг, с цел да бъдем сигурни, че ще е безвредно да пътуваме във влака. Предложиха ни вид да останем в бомбоубежище на на жп гарата, само че се качихме във влака. Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми, без осветяване, без светлина влакът потегли в посока ракетния изстрел, защото това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали съветските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по жп гари ", описа Балабанов.
В същото време в България жена му ражда първородното им дете - момиченцето Зара. "Трябваше да идем на място, с цел да се уверим с очите си по какъв начин наподобява една война в 21 век. В рамките на два дни имахме опция да забележим какво значи смълчан пъкъл, тъй като европейци и християни като нас заплащат цената на тази война. Тези 48 часа минаха като години, посетихме някои от най-тежко потърпевшите покрайнини на Киев, там животът е спрял, унищожена е цялата инфраструктура. В Буча давахме изказванията си на процедура над един всеобщ гроб. Това ни сподели, че украинският народ има потребност в действителност от помощ – освен оръжия, само че и филантропична, здравна ", безапелационен беше депутатът.
За себе си той съобщи, че е решил по какъв начин ще гласоподава във връзка с решението дали да пратим оръжия на Украйна, само че всеки имал демократичното право да гласоподава по съвест.
Утре ще има ексклузивен съдружен съвет, на който ще споделим информацията, която видяхме в Украйна, с вярата Българска социалистическа партия да промени решението си. Решението в пленарна зала към този момент не е единствено във връзка с военната помощ, срещата ни с президента Зеленски не беше политическа, тя беше човешки диалог и той изиска поддръжка като един естествен човек, добави Балабанов и прикани партиите да загърбят партийните си ползи и терзанието да не изгубят част от електората си.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР