Ракета се взриви на 200 м от българската делегация при

...
Ракета се взриви на 200 м от българската делегация при
Коментари Харесай

Балабанов: Ракета се взриви на 200 метра от нас при посещението в Киев

Ракета се взриви на 200 м от българската делегация при визитата ѝ в Киев. Това разкри депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов в ефира на бТВ.

„ Трябваше да идем на място, с цел да се уверим с очите си по какъв начин наподобява една страна от Европа по време на война в XXI век. Имахме опция с делегацията и с министър-председателя в границите на два дни да посетим тези места и да се уверим  какво значи, аз ще го нарека, притихналия пъкъл в Украйна. Гледките са ужасяващи и всичко това се случва единствено на 300 км от България. Европейци и християни, като нас, сега заплащат цената на война та с живота си “, съобщи Балабанов.

„ Това пътешестване беше извънредно тежко, само че проведено и синхронизирано по съвършен метод. И тук съм признателен на нашите представители на НСО, които бяха част от делегацията и които направих всичко допустимо да се погрижат за нашата сигурност. Но тези 48 часа минаха като години, тъй като като се изключи че посетихме някои от най-тежко потърпевшите покрайнини на Киев и видяхме с очите си по какъв начин целият живот е спрял. Тоест там са унищожавани освен жилищни здания, убивани са освен мирни жители, а е унищожена и цялата инфраструктура, търговски обекти, места от социална значителност, изобщо погубен е светът на естествения човек “, сподели депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР