Ракета, подарена от световния номер едно в тениса Новак Джокович,

...
Ракета, подарена от световния номер едно в тениса Новак Джокович,
Коментари Харесай

Ракета на Джокович за №1 на „Асикс Мастърс“

Ракета, подарена от международния номер едно в тениса Новак Джокович, ще бъде една от огромните награди в новото издание на шампионата „ Асикс Мастърс “. Главният уредник Любо Ганев персонално се е погрижил специфичния приз от марката „ HEAD” към този момент да е в София за деня конкуренцията – 18 май (събота). Най-популярният аматьорски тенис шампионат в България ще се разиграе на кортовете на Дипломатическия клуб „ Глория Палас “ в Горна Баня от 11 до 15 часа.

Вестник „ Труд “ като създател на шампионата ще връчи своята премия за най-атрактивния на корта. Миналата година я връчи на Красимир Велчев, един от новите първенци и заместител на Бойко Борисов в ГЕРБ.

В схемата този път има изненади. Николай Гигов, дългогодишният притежател на „ Локо “ (Сф) ще нападна купата с някогашния министър на търговията и туризма Валентин Василев. В конкуренцията се включва и един от настоящите босове на тим от Първа професионална лига – Румен Чандъров („ Септември “). Той ще играе дружно с едно от първите лица на Българска национална телевизия - Сашо Йовков като тяхната двойка се смята като прикрит любимец за трофея.

Три журналистически двойки ще бранят медийната чест. На корта се пускат миналогодишните финалисти Красимир Минев и Николай Драгиев. Другите журналистически тандеми са Тодор Попов/Петьо Борисов и Мартин Захариев/Асен Григоров. По-малко доктрина и повече процедура да преподават на корта дават обещание медийните асове.

Организаторите ще теглят жребия в петък в наличието на домакина Николай Божинов и главния спонсор Любо Ганев и някои от играчите. Една от емблемите на надпреварата още от дебюта през 2006 година - петкратният победител Бойко Борисов има покана за суперфинал против спечелилите за 2019-а. Миналата година той и Катина Симеонова го завоюваха против Красимир Велчев и Рангел Марков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР