Рак Пазете се от енергийни вампири, които биха могли да

...
Рак Пазете се от енергийни вампири, които биха могли да
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец ЮНИ

Рак

Пазете се от енергийни вампири, които биха могли да причинят отрицателна сила в живота ви като цяло. Също по този начин могат да повлияят на паричния Ви поток, тъй че внимавайте и бъдете подготвени за всевъзможни неприятности! Този месец може да донесе смесени резултати във вашия финансов живот, само че продължете да употребявате своите гении и креативен умения, с цел да спечелите в допълнение пари.

Лъв

Юни месец е време за благодарност! Започнете да освежавате другарствата си и да разпознаете своите любящи другари, които са били с вас в сложни и тежки времена. Свържете се още веднъж със остарели другари и наваксайте пропуснатото със фамилията! Говорете им, че са обичани и ценени, единствено по този начин ще ви поддържат през целия месец.

Дева

Бъдете извънредно деликатни и дръжте очите си отворени през този месец! Ако сте задължени да подпишете някои документи или контракти, не забравяйте да обърнете внимание на дребния шрифт и най - дребните детайлности. Малки прояви на нехайство могат да създадат или разбият вашите финанси! Най - добре е да узнаете и личната си стойност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР