Рак – Той никога няма да ти признае, че почти

...
Рак – Той никога няма да ти признае, че почти
Коментари Харесай

Познавате Ли Човека До Вас? Ето Ги Страшните Тайни, Които Крие Всяка Зодия

Рак – Той в никакъв случай няма да ти признае, че съвсем всички негови дейности – позитивни и негативни, са предизвикани от страха от незнайното. Раците търсят сигурност непременно. На всяка цена!

Лъв – Поведение на Лъв, инстинкт на Лъв, само че душа на коте! Коте, което желае да бъде галено, глезено, обичано абсолютно. Толкова ранимо, че постоянно се крие зад маската на звяра. Но то е там и чака своята същинска обич.

Дева – Зад високите стандарти и условия не се крие нищо с изключение на... високи стандарти и условия. Но това, което Девата в никакъв случай няма да признае, е изпепеляващата полова сила, която бушува в нея. Сякаш в прорез с цялото й непорочие. Но факт!

Везни – Толерантността, ведростта и доброжелателното отношение нормално са похватите, които пазят Везните от най-големия им боязън – да не останат сами. Затова и по този начин старателно заобикалят споровете, тъй като ще им се наложи да се държат по метод, който другите няма да харесат.

Скорпион – Той излиза от равновесие, когато контролът не е в ръцете му. А с цел да контролираш, би трябвало да знаеш! Затова е толкоз остроумен, по тази причина навлиза надълбоко в съзнанието ти, с цел да разбере всичко за теб и да го употребява, с цел да те управлява. Затова и съвсем в никакъв случай не разкрива себе си – с цел да не може да бъде следен.

Стрелец – Стрелецът в никакъв случай няма да ти признае, че пътят към свободата е посипан със самотност. Той е капризен, душата на компанията, постоянно става и прочут. Но знаеш ли по какъв начин минават нощите му? Дългите часове размишления и горест? Какво в действителност се крие зад маската на клоуна?

Козирог – Той е леден, прагматичен и даже нечовечен. Но той в действителност има куп страсти и желае да покаже своята обич и пристрастеност. Въпросът е... че не знае по какъв начин! Жестовете му са недодялани, нежните думи постоянно звучат несъответстващо. И това е неговата голяма битка, която надали в миналото ще признае на глас.

Водолей – Това, което нито един Водолей не желае другите да знаят е, че той се опасява от възприятията си. Опитва се да ги пренебрегне, да ги убие с логичност. Много постоянно, когато изпитва сантиментално увлечение, става просто непоносим! Поставя хиляди тествания: отхвърля, пренебрегва, наскърбява, наранява, единствено, с цел да получи доказателство, че в действителност ти пука. Тогава и единствено тогава (може би) ще ти разкрие своята сензитивност.

Риби – Тази загадка ще ви прозвучи необичайно. И по тази причина Рибите не смеят да я разкрият. Но те имат способността да виждат бъдещето! Понякога в необятни мащаби, от време на време единствено за съответна обстановка, само че те просто знаят какво ще стане. Тази информация постоянно ги плаши и те търсят разумно пояснение. Но такова може би няма.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР