раждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения

...
раждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения
Коментари Харесай

Военно положение в “All Inclusive“ – лагерите се разделят

раждата сред Емил и Елица за хотела доближава нови измерения в епизода на “All Inclusive” тази седмица по NOVA. Завръщането на Йордан Парушев и новината, че той е назначен за шеф, провокира бурни страсти измежду героите.

Като същински експерт, Парушев има съвършено готова идея в помощ на Елица, която желае да резервира собствеността си и да включи комплекса в категорията на топ хотелите. Какво изисква новата идея и по какъв начин ще бъде призната тя от личния състав?

Емил, от своя страна, не съумява да прикрие ненавистта си към Парушев и го саботира по всички вероятни способи. Той приема назначението на новия шеф като цялостна провокация и влиза в директна война с него и Елица. Емо търси поддръжката на Христо и Пламен по мъжки и я получава. Чобанов и Сиромашки влизат в подла задача за дискредитиране на Елица, което пък ще помогне на мъжа ѝ да резервира правата за развъждане на Вики. Мъжете остават изумени, когато схващат на какво в действителност се дължи неприязънта сред Емил и Парушев.

Без да се усетят, Марияна и Елена също са въвлечени в огромната фамилна война за детето и хотела. Елица им разкрива дълго защитавана загадка, която изяснява доста събития. Каква ще е реакцията на дамите и има ли нещо, което да ги накара да застанат на страната на Елица, макар че до този миг тя не им беше изключително симпатична?

Рапърът Криско, който също е посетител на хотела, написа текст за нова ария и се обръща към Надя за мнение като непряк наблюдаващ. Той насочва забавно предложение към нея, само че какво е предизвикването и дали ще стопи ледовете посред им, ще стане ясно този петък в „ All Inclusive”.

Междувременно, най-неочаквано на хоризонта се появява Сашко, само че за какво крие идването си във Велинград и каква е тайната му цел? Едно е несъмнено - единственият човек, на който момчето има доверие за проекта си, е Вики. Какво са намислили децата и по какъв начин ще опазят тайната си?

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР