Раждаемостта по света пада - в сравнение с 1950 г.

...
Раждаемостта по света пада - в сравнение с 1950 г.
Коментари Харесай

Ето защо все повече жени отказват да имат деца

Раждаемостта по света пада - спрямо 1950 година е спаднала на половина.

Очевидно тази наклонност може да има доста разнообразни фактори - желанието за раждане на деца се въздейства от виталния стандарт на популацията, приходите и възприятието за убеденост в бъдещето. Но от ден на ден дами изоставят ролята на майки по лична воля, а не заради неприятни условия на живот.

Причините

Всички те имат свои лични и доста разнообразни. За някои децата са прекомерно скъпи.
 Пет аргументи за какво е по-лесно да си мъж, а не жена Пет аргументи за какво е по-лесно да си мъж, а не жена
Ние, мъжете, сме изключително просто устроени като човешки същества. И това е нещо прелестно, тъй като прави живота ни толкоз...

Науката от дълго време споделя, че раждането на бебе е едно от най-лошите неща, които можете да извършите за околната среда. Едно изследване на шведски учени откри, че в случай че всяко семейство има по-малко деца, това би спомогнало за понижаване на излъчванията на въглероден диоксид с 60% годишно.

Увеличаването на броя на работните места за дами и многото образци за сполучливи бизнес дами също доведоха до обстоятелството, че множеството девойки не са подготвени да изоставен кариерата си поради майчинството - през днешния ден това е може би една от най-честите аргументи.

Повечето дами си споделят: числя се на себе си и върша каквото си желая, върша секс с мъже и дами, усещам се безусловно свободна - и желая да продължи. Моята работа е моето дете. "

Други дами схващат, че не са подготвени да жертват живота, който имат - непрекъснато пътешестване, красиви облекла, опция да спят до късно в неделя.

Майчинството изисква прекалено много старания и това е вечно. “
 Жените НЕ би трябвало да позволяват тези 5 ГРЕШКИ по време на секс, тъй като мъжете не ги понасят Жените НЕ би трябвало да позволяват тези 5 ГРЕШКИ по време на секс, тъй като мъжете не ги понасят
Когато подхващате любовна игра с мъжа, който желаете, би трябвало да сте деликатни и да не допускате някои обикновени неточности. Често пъти...

Осъждане на обществото

Самите девойки са сигурни, че вършат верния избор за себе си, само че признават, че другите постоянно считат позицията им за „ ненормална “. Много хора считат, че в случай че дамата не желае да стане майка, тогава тя просто не обича децата, само че това не постоянно е по този начин.

Независимо от това, концепцията, че дамата е длъжна да роди, към момента е толкоз крепко заложена в нашето групово несъзнавано, че всяко друго решение наподобява съмнително. "

Според проучване на половите функции от 2017 година множеството хора смятат двойките, избрали да живеят без поколение, за морални руини.

Хората, които непринудено минават към това да са освободени от деца, провокират цяла стихия от страсти: яд, омерзение, отчаяние.Те също се смятат за по-малко духовно изпълнени. С други думи, мнозина имат вяра, че бездетните хора живеят „ непълноценно “ и „ нещастно “.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР