Рахим Стърлинг заяви, че може да напусне Манчестър сити и

...
Рахим Стърлинг заяви, че може да напусне Манчестър сити и
Коментари Харесай

Стърлинг е готов да напусне "Манчестър сити" и Висшата лига

Рахим Стърлинг съобщи, че може да напусне " Манчестър сити " и да играе в тим отвън Висшата лига. Въпреки че беше с съществена роля за Англия на европейското състезание, националът рядко получава титулярно място в клубния си отбор през този сезон. Той стартира единствено в два мача от Висшата лига досега.

Стърлинг вкара 30 гола в 51 мача през сезон 2019/20, а през предишния означи 14 попадeния.

" Ако има опция да отида някъде другаде, с цел да играя повече, съм подготвен да го направя в този миг. Футболът е нй-важното нещо за мен. Едно от провокациите, които съм си сложил още от дребен, една от фантазиите ми е да играя в чужбина. Като англичанин познавам единствено Висшата лига, само че постоянно съм си мислил, че някой ден може да отида в чужбина ", сподели 26-годишният Стърлинг.

Той съобщи, че няма да се оплаква от това, че не играе толкоз постоянно, колкото му се желае.

" Не съм подобен човек. Не желая да го върша на по-голям въпрос, в сравнение с в действителност е. Работя, върша това, което би трябвало да върша. И желая да играя рeдовно, да въвеждам голове постоянно. Още от дете футболът е най-важното нещо в живота ми. Ако желая щастието ми да е на несъмнено равнище, нуждая се да играя футбол. Трябва да въвеждам голове и да се веселя. "

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола твърди, че Стърлинг към момента има основна роля в проектите му. Миналия месец той съобщи, че триумфите на клуба в последните сезони биха били невъзможни без британския национал.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР