Ръгбито трябва да приеме промяната, да поема рискове и да

...
Ръгбито трябва да приеме промяната, да поема рискове и да
Коментари Харесай

Ръгбито трябва да поема рискове, за да преобразува поколението TikTok, казва ръководителят на Six Nations

Ръгбито би трябвало да одобри смяната, да поема опасности и да прави сложни избори, в случай че желае да построи нова публика измежду поколението TikTok, съгласно основния изпълнителен шеф на Ръгби на Шестте народи, подкрепено от частен капитал.

Том Харисън, някогашен професионален играч по крикет, сподели, че ръгбито, сходно на доста спортове, е изправено пред интервал на преход като дълготраен модел на разчитане на приходи от линейна телевизия, през безвъзмездни ефирни и платена телевизия, завърши.

Вместо това ръгбито трябваше да изследва нови способи за постигане до почитатели, като да вземем за пример основаване на специфични платформи за стрийминг, пренасяне на мачове в разнообразни часове на деня и свързване с по-млади фенове, които може да предпочетат да взаимодействат посредством обществените медии, в сравнение с гледайте цялостен 80-минутен мач по малкия екран.

„ Наистина сме положителни в спортната част, това, което би трябвало да създадем, е да се насочим към развлеченията “, сподели Харисън, признавайки, че някои хора може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР