Ръгби звездата Луис Рийс-Замит ще има десетседмичен лагер от НФЛ

...
Ръгби звездата Луис Рийс-Замит ще има десетседмичен лагер от НФЛ
Коментари Харесай

Уелската ръгби звезда Луис Рийс-Замит разполага с десет седмици, за да преследва мечтата си от НФЛ

Ръгби звездата Луис Рийс-Замит ще има десетседмичен лагер от НФЛ във Флорида, с цел да дефинира дали има опция да реализира фантазията си да играе в лигата по американски футбол.

22-годишният национал на Уелс шокира спортния свят, откакто реши да напусне спорта, с цел да преследва кариера в НФЛ. Rees-Zammit ще реализира тази фантазия, като взе участие в International Player Pathway Program (IPP) на лигата, стратегия, ръководена от NFL, предопределена да разрасне лигата в международен мащаб.

„ Мисля, че в този момент е идеалният миг, с моята възраст и предпочитам нов спорт. Не става въпрос за ръгби. Това е упоритост да сбъдна фантазията си и да играя в Националната футболна лига ", сподели той.

След това Рийс-Замит описа в детайли, че неговият бащата играеше футбол и беше катализатор в решението му да се опитва в NFL. За да продължи фамилното си завещание и да ги накара да се гордеят, ръгби звездата ще провежда уморителен 10-седмичен развой, с цел да победи други гладни състезатели със същите а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР