Рафтингът е една от емблемите на Община Симитли. Това каза

...
Рафтингът е една от емблемите на Община Симитли. Това каза
Коментари Харесай

Рафтингът - емблема за Симитли

Рафтингът е една от емблемите на Община Симитли. Това сподели за Радио " Фокус " – Пирин Станимир Станимиров, инструктор по рафтинг, каяк и алпинизъм. Той означи, че въпреки това да е рисков и рисков спорт, през последните години известността му нараства.
" Рафтингът съставлява втурване с гумена лодка, наричана рафт, в бързи води. Там, където има бързеи в реките, несъмнено, съществуват и рискове, т.е. камъни, подмоли, валяци, дървета, талази и по този начин нататък. Оказва се обаче, че през последните години все по-малко са тези, които не знаят какво тъкмо съставлява рафтингът. В общи линии се радваме на огромен интерес от страна на посетителите “, сподели още Станимиров.
Той добави, че има както хора, които не са се докосвали до това преживяване, по този начин и такива, които към този момент са се спускали с рафтинг, харесало им е и желаят да изживеят адреналина още веднъж и още веднъж. " Бих споделил, че за общината, рафтингът към този момент е една от емблемите, тъй като най-хубавото трасе, което се намира в Кресненското дефиле е на територията на Симитли. Като цяло хората доста се бъркат, когато приказваме за Кресненското дефиле, тъй като си мислят, че то е единствено на територията на Община Кресна, само че в действителност огромна част от дефилето е на територията на Симитли ", добави Станимиров. Той акцентира, че благодарение на Общината съумяват да развият рафтинга до високото равнище, на което е сега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР