Рафаел Надал ще организира специална пресконференция този петък (17 юни).

...
Рафаел Надал ще организира специална пресконференция този петък (17 юни).
Коментари Харесай

Рафаел Надал дава пресконференция в петък


Рафаел Надал ще провежда специфична конференция този петък (17 юни). Това разкри самият той на днешното събитие, проведено от испанското Министерство на защитата, на което бе награден с едно от най-високите оценки на Военноморските сили.

Шампионът на Australian Open и Ролан Гарос произнесе тирада на церемонията, по време на която обаче нямаше опция за въпроси от страна на медиите. След края на събитието обаче Матадора съобщи пред Eurosport Испания, че ще провежда конференция в петък, на която ще отговори на всички въпроси, свързани с настоящите тематики към персоналния и професионалния му живот.

Очаква се главните тематики да бъдат две. Едната е възможното присъединяване на испанеца на Уимбълдън. Миналата седмица той се подложи на нов вид лекуване с вярата да излекува хроничната контузия в стъпалото си. От няколко дни насам Надал тренира на тревните кортове в клуба в Майорка, а неговият чичо – Тони Надал, разкри, че международният №4 се усеща добре.

Другият въпрос, чийто отговор медиите и почитателите чакат да научат с интерес, е дали числеността на семейство Надал ще се усили в околните месеци. Днес испанският таблоид Hola заяви, че брачната половинка на тенисиста – Мария Перейо, е бременна. Предположението им се основава на обстоятелството, че в последно време тя все по-често носи необятни облекла, което не е всекидневно за нея. Новината провокира сериозен интерес, само че досега никой от обкръжението на Надал не е коментирал тематиката.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР