Рафаел Надал се принуди да се откаже от участие в

...
Рафаел Надал се принуди да се откаже от участие в
Коментари Харесай

Григор в Топ 20 на световната ранглиста

Рафаел Надал се принуди да се откаже от присъединяване в полуфинала на " Мастърс " -а в Париж против Денис Шаповалов. Носителят на 19 трофеи от Големия шлем приключи присъединяване си заради травма.

Надал трябваше да се изправи против Шаповалов в разногласието за място на финала, само че на загрявката преди мача почувства болежка, която докара до решението му да се откаже, написа Блиц. 

При това състояние противник на Новак Джокович на финала на следващия ден ще бъде Шаповалов, който се класира в борбата за трофея без игра.  Сърбинът по-рано през днешния ден се оправи с Григор Димитров в равносилен мач, който завоюва със 7:6(5), 6:4

Новината за отхвърли на Надал не е добра и за българина. С класирането си на финала Шаповалов изпреварва Димитров в международната класация. От понеделник Григор ще е 20-ти, а не 19-ти. 

Организаторите на " Мастърс " -а в Париж оповестиха публично, че Надал няма да излезе на корта поради контузията. Целта на 33-годишния испанец очевидно е да се запази за идния заключителен шампионат в Лондон на най-хубавите осем състезатели през годината. Надпреварата ще се организира от 10 до 17 ноември.

За Шаповалов това ще бъде първи край в шампионат от най-високата категория на АТР - " Мастърс 1000 ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР