Рафаел Надал се отказа от Финалите на ATP след първия

...
Рафаел Надал се отказа от Финалите на ATP след първия
Коментари Харесай

Надал се отказа, пътят на Григор е открит

Рафаел Надал се отхвърли от Финалите на ATP след първия си мач в шампионата. Световният номер 1 загуби от Давид Гофен след трагичен трисетов дуел. След него испанецът разгласи, че приключва присъединяване си на надпреварата в Лондон.

Шампионът от " Ролан Гарос " и US Open беше в групата на Григор Димитров, който стартира с триумф против Доминик Тийм. Отказът на Надал усилва доста възможностите на българина за класиране на полуфиналите. Григор ще играе против Давид Гофен в сряда, а в петък против Пабло Кареньо Буста, който е първа запаса и ще размени Рафа.

" Не съм подготвен да играя. Днес се борих, знаейки, че това е последният ми мач за сезона. Бях се схванал с огранизаторите да опитам. Прекалено доста пъти в кариерата ми съм пропущал този шампионат ", показа Надал.
Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Изявите на Григор Димитров от веригите ATP 1000, 500 и 250 може да следите онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР