Рафаел Надал се класира за своя четвърти пореден финал на

...
Рафаел Надал се класира за своя четвърти пореден финал на
Коментари Харесай

Надал пречупи Шварцман и е на финал в "Ролан Гарос" за четвърта поредна година

Рафаел Надал се класира за своя четвърти следващ край на " Ролан Гарос "! Испанецът стигна до разногласието за трофея, откакто завоюва с 3:0 сета (6:3, 6:3, 7:6) против Диего Шварцман. Така Матадора си отмъсти на аржентинеца за провалянето в осминафиналите на " Мастърс " шампионата в Рим.

Надал се наложи в първата част след пробиви във втория и четвъртия гейм. Помежду тях Шварцман завоюва подаването на Рафа, само че не съумя да затвърди пробива.

Вторият сет също мина под диктовката на Надал, който съумя да го затвори с пробиви в третия и оказалия се финален девети гейм.

Шварцман обаче не се съобщи и трансформира третата част в същинско представление. Двамата си размениха по два пробива в маратонски геймове, след което взеха решение разногласието с тайбрек. Там Надал продължи с отличното показване на собствен сервис и се наложи с безапелационното 7-0.

Във финала Надал ще се изправи против спечелилия от двойката Новак Джокович (Сърбия) - Стефанос Циципас (Гърция). Легендарният испанец е насочен към 13-ти успех в Париж. Ако го реализира, Надал ще запише и триумф №100 на " Ролан Гарос ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР