Рафаел Надал пропусна по-голямата част от изминалия сезон, но се

...
Рафаел Надал пропусна по-голямата част от изминалия сезон, но се
Коментари Харесай

Вавринка: Не може да сравняваме Надал с другите, той е много над всички останали

Рафаел Надал пропусна по-голямата част от миналия сезон, само че се завърна по впечатляващ метод на корта през януари, триумфирайки с купата на Откритото състезание на Австралия. Постижението на испанеца изуми всички ни поради обстоятелството, че единствено преди няколко месеца Матадора даже не е знаел дали ще бъде подготвен да се включи в Аустрелиън Оупън.

За Стан Вавринка обаче представянето на Рафа в Мелбърн не е било по никакъв начин изненадващо, за което разкри самият швейцарец в свое скорошно изявление пред френското издание L`Equipe. Трикратният първенец от Шлема, който удостовери завръщането си на Ролан Гарос по-късно тази година, разяснява, че няма нищо невероятно, когато става дума за манакореца:

" Независимо какво ще се случи, не може да съпоставяме Надал с останалите тенисисти. Възхищавам му се. Той е в положение да прави неща, на които никой различен не е кадърен. Не съм сюрпризиран от случилото се на Аустрелиън Оупън, защото всички знаем, че той е доста над всички останали. По време на цялата си кариера той нееднократно се е завръщал на корта след извънредно съществени травми или след неявяване от Тура в продължение шест месеца. Това, което направи в Мелбърн, е извънредно, също както цялата му кариера. Понякога имаш възприятието, че всичко това е по прелиминарен сюжет ", показа швейцарецът.

Wawrinka on Nadal: " I admire him. He is able to do things that others can`t. I am not surprised because we know that he is well above everyone else. " (Via L`Equipe)
— Luigi Gatto (@gigicat7_)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР