Рафаел Надал потвърди, че ще участва на турнира от сериите

...
Рафаел Надал потвърди, че ще участва на турнира от сериите
Коментари Харесай

Надал ще защитава титлата си в Монреал, но не е сигурен за Синсинати

Рафаел Надал удостовери, че ще взе участие на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Монреал. Испанецът завоюва купата на миналогодишното издание на конкуренцията в Канада и в този момент ще пази трофея си.
 Чичо Тони: Следващото потомство е некомпетентно да размени Надал, Федерер и Ноле  Надал след загубата от Федерер: Той беше малко по-добър  Федерер: Това ми е обичаната победа над Надал  Федерер завоюва класиката с Надал и е на край
" Мисля, че тази година съм добре физически. Чувствам се мощен и ще пътувам за Монреал. Искам да остана там няколко дни, с цел да завърша подготовката си за " Мастърс " -а, който е от 5 до 11 август. След " Уимбълдън " се оплаквах от времето и бях леко разконцентриран, само че в този момент още веднъж започнах да упражнявам за сезона на твърди кортове ", показа Надал.

Тенисистът от Майорка е любимец и в тазгодишното издание на конкуренцията в Монреал откакто Новак Джокович и Хуан Мартин Дел Потро отхвърлиха присъединяване. Той обаче не е сигурен дали ще взе участие в идващия шампионат в Синсинати.

" Зависи какво се случи в Монреал, ще преценява дали да играя в Синсинати. Все още има такава опция. Най-важното обаче е да се приготвя добре за последния шампионат от Големия шлем - " US Open ", сподели още Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР