Рафаел Надал победи младата надежда на Австралия Алекс де Минор

...
Рафаел Надал победи младата надежда на Австралия Алекс де Минор
Коментари Харесай

Рафаел Надал победи в зрелищен мач Алекс де Минор

Рафаел Надал победи младата вяра на Австралия Алекс де Минор с 6-1, 6-2, 6-4 и се класира за 43-и път на 1/8 край на шампионат от " Големия шлем ", което е следващо възстановяване на националния връх на Испания. Следващият му противник на Australian Open 2019 е чешкият деец Томаш Бердих.
 Роджър Федерер със 17-а поредна победа на Australian Open
Роджър Федерер със 17-а поредна победа на Australian Open

" Маестрото " се оправи елементарно с американеца Тейлър Фриц

Ако Григор Димитров победи в неделя Франсис Тиафо, а " Матадора " се оправи с Бердих, двамата ще се срещнат на 1/4-финал във вторник.

Двубоят на " Краля на клея " още веднъж предложи представление за феновете на " Род Лейвър Арена ". Независимо от огромната геймова разлика, играта беше релативно равностойна. Де Минор имаше поддръжката на публиката и съумя също да осъществя точки след оспорвани разигравания.

Разликата беше, че в дългите геймове последната точка беше за Рафа. Първият гейм на втория сет беше индикативен. Тогава имаше общо 24 разигравания, само че най-после испанецът проби.

В края Де Минор избави 5 мачбола след изключителни разигравания. С шестия всичко завърши след 2 часа и 24 минути игра.

Надал завоюва 105 точки, а Де Минор 76 точки. Испанецът стигна до 13 точки за пробив, 5 от които осъществя. Този индикатор за австралиеца е 0 от 4.
 Снимка 401077
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР