Рафаел Надал няма да вземе участие в тазгодишните издания на

...
Рафаел Надал няма да вземе участие в тазгодишните издания на
Коментари Харесай

Контузията все още не е отшумяла: Рафа Надал пропуска Мастърсите в Индиън Уелс и Маями

Рафаел Надал няма да вземе присъединяване в тазгодишните издания на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями. За това свое решение заяви самият той в обществените мрежи, отправяйки обръщение към своите почитатели, в което показа, че към момента не се е възстановил изцяло от травмата в бедрото, получена във втория кръг на Откритото състезание в Австралия през януари. 

" Тъжен съм, че се постанова да пропусна конкуренциите в Индиън Уелс и Маями през тази година. Съкрушен съм, че няма да бъда там и няма да мога да се състезавам. Ще ми липсват всички мои почитатели от Съединени американски щати, само че се надявам, че ще имам опция да ги видя по-късно през сезона по време на американското лято. 

Измина известно време, откогато не сме комуникирали с вас. Взех си отмора, започнах рехабилитация, извършения и физиотерапия, следвайки рекомендациите и инструкциите на лекарите. Подготвям се да се завърна на корта в най-хубава форма ", написа 22-кратният първенец от Шлема, прикачвайки видео от процеса.

Това значи, че Матадора ще направи своето завръщане на корта през април, когато ще бъде сложено началото на клей сезона, и по всяка възможност първият шампионат, на който ще го забележим в деяние, ще бъде Мастърсът в Монте Карло, където е 11-кратен първенец.

It’s been a while since I don’t communicate with you. Took my time off, started rehab, gym and physiotherapy as instructed by the doctors. Getting ready to come back the in the best conditions.
— Rafa Nadal (@RafaelNadal)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР