Рафаел Надал направи сензационно разкритие за легендарния финал на Уимбълдън

...
Рафаел Надал направи сензационно разкритие за легендарния финал на Уимбълдън
Коментари Харесай

Рафаел Надал направи интересни разкрития за легендарен мач с Роджър Федерер

Рафаел Надал направи сензационно разобличаване за именития край на " Уимбълдън " през 2008 година, когато след епична борба надделя Роджър Федерер и завоюва за първи път в кариерата си шампионата от " Големия шлем " на трева в Лондон, като прекъсна серията от 5 следващи триумфа на швейцареца.

Левичарят се наложи след 4 часа и 48 минути игра с 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7. Пред Movistar+ 34-годишният испанец съобщи, че поради мощни болки в краката му се е наложило да изиграе финала против Федерер под анестезия.
 Снимка 486486
Източник:

" Никога не съм приказвал за това преди, само че в този мач играх под упойка. И освен в него, само че и в няколко от предните срещи. Прекъсването поради дъжда усложни нещата, тъй като упойката работи за несъмнено време, а без нея не можех да играя.

Трябваше да ми бият инжекции, тъй като без тях просто не можех да заставам изправен. Преди финала съвсем не упражнявах, тъй като не можех да заставам на краката си. Бях доста раздразнителен поради анестезията, тъй като не знаех какъв брой дълго ще работи тя ", описа Надал, който има 2 трофеи от " Уимбълдън ".
 Ролан Гарос ще се организира със фенове по трибуните
Ролан Гарос ще се организира със фенове по трибуните

Продажбата на билети стартира на 9 юли
 Снимка 486487
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР