Рафаел Надал може да бъде голямата сензация на тенис турнира

...
Рафаел Надал може да бъде голямата сензация на тенис турнира
Коментари Харесай

Надал готви голяма изненада за България

Рафаел Надал може да бъде огромната сензация на тенис шампионата Sofia Open 2020, оповестява Блиц. Матадора, който изравни Роджър Федерер по брой извоювани трофеи в Шлема – 20, има късмет да приключи годината на първото място в международната класация, където в този момент е Новак Джокович.

При състояние, че Ноле не вземе трофея на шампионата във Виена, който върви сега, а Надал взе участие в София и ликува на българска територия, тогава ще има промяна на върха. Там ще застане испанецът, а сърбинът ще отиде на втора позиция.

Рафа и екипът му ще изчакат развоя на събитията във Виена и в случай че Джокович не победи там, съвсем несъмнено ще забележим Надал за първи път в България.

В същото време уредниците на шампионата София Оупън, който ще бъде най-силното издание в последните пет години, се надяват да видят и Григор Димитров.

Гришо към момента не е дал отговор, въпреки че му е непокътната „ уайлд кард “, само че родните почитатели се надяват да вземе позитивно решение и да зарадва цяла България.

Турнирът ще се организира от 7 до 14 ноември в столичната зала " Арена Армеец ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР