Рафаел Надал и съпругата му Мария Франсиска Перейо станаха родители

...
Рафаел Надал и съпругата му Мария Франсиска Перейо станаха родители
Коментари Харесай

Дългоочакваната новина е тук: Рафаел Надал стана баща за пръв път!

Рафаел Надал и брачната половинка му Мария Франсиска Перейо станаха родители на момче за първи път, оповестиха от испанската медия Marca, съгласно които детето е кръстено на своя татко и носи името Рафаел Надал Перейо. Към този миг информацията към момента не е доказана персонално нито от двамата родители, нито от доближени на фамилията. 

Новината, че Надал и Хиска чакат първата си рожба се появи в средата на месец юни, след което рекордьорът по трофеи от Големия шлем на собствен ред удостовери, че ще става татко. По време на тазгодишния US Open брачната половинка на Рафа бе призната в болница поради " леко затруднение ", само че няколко дни по-късно в испанската преса се появиха успокоителни вести, че животът на бебето е отвън заплаха и се чака то да се появи на бял свят в края на октомври.

За последно именитият испанец излезе на корта за прощалния дуел на двойки на Роджър Федерер по време на тазгодишния Laver Cup, след което се отхвърли от по-нататъшно присъединяване в отборната конкуренция, с цел да се прибере в Испания и да се погрижи за фамилията си. 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР