Рафаел Надал и Роджър Федерер поднесоха на феновете усмивки и

...
Рафаел Надал и Роджър Федерер поднесоха на феновете усмивки и
Коментари Харесай

Момент за историята: Рафа и Роджър си говорят на живо в Инстаграм

Рафаел Надал и Роджър Федерер сервираха на почитателите усмивки и положителни страсти по време на карантина със занимателен и любопитен видео диалог между тях в " Инстаграм ".

Още самото й начало провокира смях, тъй като Матадора откровено се мъчеше да реализира връзката и си призна, че не схваща доста по какъв начин се борави със обществената мрежа. Анди Мъри незабавно се включи в мненията със заключението, че " може да завоюва 52 трофеи от " Ролан Гарос ", само че не може да схване " Инстаграм ".

THIS WAS EPIC #Fedal #Nadal #Federer pic.twitter.com/iXnpZEcKZP
— Luci RF (@Lufedepotro) April 20, 2020 В последна сметка " чудото " стана и двете живи митове си поговориха другарски за наслаждение на милионите си консуматори. Федерер показа, че се усеща все по-добре физически след интервенцията, само че първите му дни на рехабилитация са били сложни. Рафа пък призна, че не е пипал ракета от Индиън Уелс насам и това въодушеви Маестрото: " Чудесно, няма да помниш по какъв начин се играе тенис, когато се възобнови сезонът! " Рафаел Надал и Роджър Федерер сервираха на почитателите усмивки и положителни страсти по време на карантина със занимателен и любопитен видео диалог между тях в " Инстаграм ". Още самото й начало провокира смях, тъй като Матадора откровено се мъчеше да реализира връзката и си призна, че не схваща доста по какъв начин се борави със обществената мрежа. Анди Мъри незабавно се включи в мненията със заключението, че " може да завоюва 52 трофеи от " Ролан Гарос ", само че не може да схване " Инстаграм ". В последна сметка " чудото " стана и двете живи митове си поговориха другарски за наслаждение на милионите си консуматори. Федерер показа, че се усеща все по-добре физически след интервенцията, само че първите му дни на рехабилитация са били сложни. Рафа пък призна, че не е пипал ракета от Индиън Уелс насам и това въодушеви Маестрото: " Чудесно, няма да помниш по какъв начин се играе тенис, когато се възобнови сезонът! " Рафаел Надал и Роджър Федерер сервираха на почитателите усмивки и положителни страсти по време на карантина със занимателен и любопитен видео диалог между тях в " Инстаграм ". Още самото й начало провокира смях, тъй като Матадора откровено се мъчеше да реализира връзката и си призна, че не схваща доста по какъв начин се борави със обществената мрежа. Анди Мъри незабавно се включи в мненията със заключението, че " може да завоюва 52 трофеи от " Ролан Гарос ", само че не може да схване " Инстаграм ". В последна сметка " чудото " стана и двете живи митове си поговориха другарски за наслаждение на милионите си консуматори. Федерер показа, че се усеща все по-добре физически след интервенцията, само че първите му дни на рехабилитация са били сложни. Рафа пък призна, че не е пипал ракета от Индиън Уелс насам и това въодушеви Маестрото: " Чудесно, няма да помниш по какъв начин се играе тенис, когато се възобнови сезонът! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР