Рафаел Надал и Роджър Федерер нямаха проблеми да се класират

...
Рафаел Надал и Роджър Федерер нямаха проблеми да се класират
Коментари Харесай

Ясни са всички 1/4-финалисти при мъжете в Индиън Уелс

Рафаел Надал и Роджър Федерер нямаха проблеми да се класират за 1/4-финалите на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс (САЩ).
Двамата съществени любимци за трофея след отпадането на Новак Джокович се оправиха елементарно в два сета против своите противници - квалификанта Филип Крайнович за Надал и Кайл Едмънд за Федерер.
Испанецът надви с 6-3, 6-4 за 1 час и 26 минути игра, до момента в който швейцарецът завоюва своята среща с 6-1, 6-4 за 1 час и 3 минути.
Напред в шампионата продължава и Гаел Монфис, който се оправи с изненадата Филип Колшрайбер по безапелационен метод - 6-0, 6-2.
Германецът мина поредно през Ник Кирьос и Новак Джокович, само че не съумя да се опълчи на №18 в схемата Монфис. Доминик Тийм, Милош Раонич и Карен Хачанов също завоюваха своите осминафинални мачове.
Двама малко предстоящи четвъртфиналисти са 22-годишният поляк Хуберт Хуркач и 19-годишният сърбин Миомир Кецманович.
В горната половина на схемата един против различен ще играят Гаел Монфис - Доминик Тийм и Милош Раонич - Миомир Кецманович. В долната скица пък са срещите Хуберт Хуркач - Роджър Федерер и Карен Хачанов - Рафаел Надал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР