Рафаел Надал и Новак Джокович зарадваха феновете на тениса ден

...
Рафаел Надал и Новак Джокович зарадваха феновете на тениса ден
Коментари Харесай

Надал и Джокович правят шоу преди Ролан Гарос

Рафаел Надал и Новак Джокович зарадваха почитателите на тениса ден преди началото на " Ролан Гарос ". Двамата участваха в показателен мач по време на Деня на децата на Откритото състезание на Франция.

Организаторите на втория шампионат от Големия шлем за годината посветиха днешния ден на по-малките почитатели на тениса, като бяха приготвили доста игри и занимания, с които да привлекат вниманието на децата.

Зрителите, които влизаха с естествени билети и в днешния ден, имаха опция да гледат тренировки на най-големите звезди, като Рафаел Надал, Новак Джокович и Мария Шарапова.

Откритото състезание на Франция означи и 100-годишнина от гибелта на Ролан Гарос. Той е бил боен водач и умира малко преди края на Първата международна война.

#RGxESPN ¡El #KidsDay fue pura diversión tenística! Nadal, Djokovic y Zverev fueron los principales protagonistas. pic.twitter.com/sZPL1g4fVd
— ESPN Tenis (@ESPNtenis) May 26, 2018
Кулминацията на деня бе показателен мач, в който присъединяване взеха Рафаел Надал, Новак Джокович, Александър Зверев и Симона Халеп. Пред съвсем цялостния корт " Филип Шатрие " четиримата първо бяха от едната страна на корта, а против тях се изправиха определени деца. След това те се разделиха и изиграха един тайбрек сет, като Надал и Джокович играха против Зверев и Халеп. Носителят на 10 трофеи от " Ролан Гарос " и сърбина завоюваха, като не пропуснаха да създадат шоу за публиката. ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Париж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР