Рафаел Надал и Новак Джокович няма да бъдат в една

...
Рафаел Надал и Новак Джокович няма да бъдат в една
Коментари Харесай

Джокович и Надал в различни групи за финалите на ATP в Торино

Рафаел Надал и Новак Джокович няма да бъдат в една и съща група на Финалите на ATP, стана ясно от жребия за конкуренцията в Торино, която ще се организира сред 13-20 ноември.

Испанският рекордьор по трофеи от Големия шлем е подложен под номер 1 в заключителния Мастърс на осемте най-хубави при мъжете за пети път. Шампионът от Аустрелиън Оупън и Ролан Гарос тази година ще гони дебютна купа от съревнованието. Левичарят от Майорка води Зелената група, в която са още Каспер Рууд, Феликс Оже-Алиасим и Тейлър Фриц, който заменя международния номер 1 Карлос Алкарас.

 Надал се бори 5 сета да доближи до полуфинала

Седмият в схемата Новак Джокович ще се опита да влезе в историята. Петкратният първенец може да изравни рекордьора по оценки Роджър Федерер. Стефанос Циципас води Червената група, а в нея са още руснаците Даниил Медведев и Андрей Рубльов.

 Джокович продължава отбраната на купата си на шампионата

Трима някогашни спечелили в конкуренцията вземат участие в тазгодишното издание – Джокович, Медведев и Циципас. Жребият се организира в офиса на „ Интеса Санпаоло “ в Торино.

Жребият за двойките също бе теглен в четвъртък. Поставените под номер 1 Уесли Кулхоф и Нийл Скупски, които в Париж затвърдиха първото си място в международната класация, водят Зелената група, където са още Никола Мектич/Мате Павич, Иван Додиг/Остин Крайчек и Танаси Кокинакис/Ник Кирьос.

 

Раджийв Рам и Джо Солсбъри са водачи на Червената група, а там са още Марсело Аревало/Жан-Жулиен Рожер, Лойд Гласпуул/Хари Хелиоваара и Марсел Гранойерс/Хорасио Себайос.
Пълен чоп на сингъл:
Зелена група

Рафаел Надал

Каспер Рууд

Феликс Оже-Алиасим

Тейлър Фриц

 

Червена група

Стефанос Циципас

Даниил Медведев

Андрей Рубльов

Новак Джокович

 
Пълен чоп на двойки:
Зелена група

Уесли Кулхоф/Нийл Скупски

Никола Мектич/Мате Павич

Иван Додиг/Остин Крайчек

Танаси Кокинакис/Ник Кирьос

 

Червена група

Раджийв Рам/Джо Солсбъри

Марсело Аревало/Жан-Жулиен Рожер

Лойд Гласпуул/Хари Хелиоваара

Марсел Гранойерс/Хорасио Себайос.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР