Рафаел Надал е потвърдил участието си в тазгодишното издание на

...
Рафаел Надал е потвърдил участието си в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Надал потвърди участието си на турнира в Барселона


Рафаел Надал е удостоверил присъединяване си в тазгодишното издание на ATP 500 шампионата в Барселона. Това стана ясно след обява на страниците на шампионата в обществените мрежи. Надпреварата ще се организира от 18 до 24 април.

Испанецът е актуалният първенец, откакто предходната година победи Стефанос Циципас в трагичен конфликт, траял 3 часа и 40 минути. Турнирът в Барселона е един от най-успешните в кариерата на Надал. Рекордьорът по трофеи от Големия шлем е триумфирал в Каталуния 12 пъти, като е записал 66 победи и единствено четири загуби. Единствените играчи, които са побеждавали Надал в Барселона, са Николас Алмагро, Фабио Фонини и Алекс Кореча (два пъти).

До момента Матадора прави най-силното начало на сезон в кариерата си, като е в серия от 15 следващи победи и завоюва и трите шампионата, в които взе присъединяване – ATP 250 в Мелбърн, Australian Open и ATP 500 в Акапулко. В момента международният №4 е в Калифорния, където се приготвя за започващия на 10 март Мастърс шампионат в Индиън Уелс.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР