Рафаел Надал е най-добрият тенисист в света в момента. Доказва

...
Рафаел Надал е най-добрият тенисист в света в момента. Доказва
Коментари Харесай

Рафаел Надал - преди всичко човек

Рафаел Надал е най-хубавият тенисист в света сега. Доказва го първото му място в международната класация. Друго обаче го прави един от най-хубавите хора в света.

Победителят в 17 от шампионатите на Големия шлем, се включи в интервенциите по почистването на Майорка след опустошителните наводнения. Островът, на който Надал е роден, бе обиден от проливни дъждове. 10 са починалите след естественото злополучие.

Снимка: Twitter

Рафаел Надал даже за момент не се поколеба да обуе ботуши и да се захване за работа. Той застана един до друг с доброволците, които почистват острова от насъбраната тиня. Част от треньорския щаб на тенисиста също се включи с физическа помощ.

Нещо повече - част от тенис академията на Надал на острова отвори порти, с цел да одобри потърпевшите хора и тези, останали без дом след наводненията. В комплекса има хотелска част, в която могат да бъдат настанени засегнатите.



Световният номер 1 не пожела да бъде сниман, само че публицистите съумяха да го издебнат в акция.

" Тъжен ден за Майорка. Моите откровени съболезнования към околните на починалите след наводненията ", сподели Надал.

Día triste en Mallorca. Mi más sincera condolencia a los familiares de los fallecidos y heridos por las graves inundaciones en San Llorenç. Tal y como hicimos ayer volvemos a ofrecer hoy las instalaciones de @rnadalacademy para todos los afectados que necesiten alojamiento
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) October 10, 2018
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР