Рафаел Надал бе изключително разочарован, че поредната контузия в коляното

...
Рафаел Надал бе изключително разочарован, че поредната контузия в коляното
Коментари Харесай

Надал: Казваха, че ще имам кратка кариера, но все още съм тук и ще продължа да се боря

Рафаел Надал бе извънредно отчаян, че следващата травма в коляното го накара да се откаже по време на полуфинала си на US Open против Хуан Мартин Дел Потро. Испанецът мъчно се движеше във втория сет и след неговия край разгласи, че не може да продължи. Световният номер 1 показа, че доста добре знае какъв е казуса, само че няма визия какъв брой ще продължи възобновяване, тъй като всякога е друг интервал.

“Знам какво се случва с коляното. Не става дума за това да изгубя, а за това, че нямах опция да се боря за успеха. Последните две години бяха страхотни. Миналата беше фантастична, тази също до този миг. Загубих четири мача, а в два от тях трябваше да се откажа”, показа Рафа.

“Имам чувството, че цялата ми кариера се боря с тези неща. Трудно е, само че ще продължа да работя крепко, с цел да имам нови благоприятни условия. Хората споделяха, че заради моя жанр на игра, ще имам къса кариера, само че аз към момента съм тук. Тук съм, тъй като обичам това, което върша. Все още имам пристрастеност за играта. Ще продължа да се боря, да работя, да се любувам на тура и да имам шансове да се състезавам на най-високото ниво”, сподели още Надал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР