RAFAEL Advanced Defense Systems Ltd. (RAFAEL), 100% собственост на израелското

...
RAFAEL Advanced Defense Systems Ltd. (RAFAEL), 100% собственост на израелското
Коментари Харесай

RAFAEL предложи на България мощна технологична система за контрол на епидемията от коронавирус

RAFAEL Advanced Defense Systems Ltd. (RAFAEL), 100% благосъстоятелност на израелското държавно управление, основен участник в процеса на рационализация на Българската войска и измежду водещите в света корпорации в областта на защитата и киберсигурността, предложи на българското държавно управление своя мощна софтуерна система за събиране и разбор на данни, която да помогне на страната да овладее и управлява разпространяването на епидемията от ковид в страната.

Разработената от компанията WISDOM STONE™ е облачна платформа, която работи на правилото " програмен продукт като услуга " (SaaS - Software as a Service), основана е на технология с изкуствен интелект и огромна база данни и включва мобилно приложение за жителите, посредством което последните да си взаимодействат с управляващите. Платформата е потвърдена в практиката, като се употребява най-много за използване на национални ограничения от службите за сигурност, разследващите организации, здравните управляващи, общините и други. Тя е приспособена да работи по метод, който разрешава на управляващите да я употребяват дейно в борбата против разпространяването на COVID-19.

RAFAEL е уведомила за опциите на WISDOM STONE™ виновните държавни институции в България, включително Министерство на здравеопазването и Националния действен щаб, управителен от ген.-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски. Предложението на израелската държавна компания планува безвъзмезден тестови интервал, който дава опция на българските управляващи да тестват качествата и функционалността на софтуерната платформа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР