Радващият се на отличен сезон до момента Серж Гнабри е

...
Радващият се на отличен сезон до момента Серж Гнабри е
Коментари Харесай

Гнабри: Нямам избор - направя ли три слаби мача, веднага ще загубя мястото си

Радващият се на отличен сезон досега Серж Гнабри е насочен да играе все по-силно. Нападателят на Байерн (Мюнхен) впечатли с четирите си гола в мрежата на Тотнъм в Шампионската лига, а показва форма и в националния отбор на Германия.

“Да, сега съм във форма. Но това е вследствие на доста труд и професионализъм. Искам да играя по допустимо най-хубавия метод във всяка една среща. Нямам избор, би трябвало да се потвърждавам непрекъснато, тъй като в случай че направя три следващи слаби мача, то незабавно някой различен ще ме измести от състава”, разяснява Гнабри през днешния ден.

Бившият състезател на Арсенал приказва и за проблемите, които съотборникът му Томас Мюлер има сега. Опитният футболист изрази подготвеност да напусне, откакто в пет следващи дуела на Байерн не беше измежду титулярите.

“Трудно бих си показал Байерн без Мюлер - съобщи Гнабри. - Нормално е да си трагичен, когато не си на терена. Но хората би трябвало да спрат да преувеличават и да задават тъпи въпроси. Томас е извънреден футболист, който е постигнал всичко и заслужава повече почитание.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР