Радванска обяви края на кариерата сиБившата номер 2 в света

...
Радванска обяви края на кариерата сиБившата номер 2 в света
Коментари Харесай

Радванска обяви края на кариерата си

Радванска разгласи края на кариерата си
Бившата номер 2 в света Агнешка Радванска разгласи, че поставя завършек на професионалната си кариера. 29-годишната полякиня се отдръпва от спорта поради увеличаващите се кондиционни проблеми, които ѝ пречат да демонстрира най-хубавото от себе си напоследък.

"Бих желал да споделя едно от най-важните решения в живота си. След 13 години в професионалния тенис взех решение да приключа кариерата си. Не взех това решение елементарно. Щастлива съм, че имам толкоз доста специфични мемоари, в това число извоюваните 20 трофеи, Шампионатът на WTA в Сингапур достигането до край на Уимбълдън и други", съобщи Радванска в послание до медиите.

Радванска бе първата полякиня в историята, която стигна до край от шампионат на Големия шлем на сингъл, както и първата от страната, спечелила заключителния шампионат на осемте най-хубави през сезона. Тя бе избирана в шест следващи години за фаворитка на почитателите в допитването на Женската тенис асоциация. Освен край на Уимбълдън, Радванска доближи два полуфинала на Аустрелиън Оупън и един четвъртфинал на Ролан Гарос. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР